De ce să colaborezi cu o agenție imobiliară din Brașov pentru a vinde un imobil?

Multe persoane percep comisionul afișat de agentia imobiliara drept un impediment și un cost în plus în încheierea tranzacției. În realitate însă, o agenție imobiliară îți aduce multe beneficii și te ajută să obții rezultatele pe care le dorești.

Mai puțin efort, deci mai mult timp economisit!

Unul din cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de vânzarea unei locuințe este promovarea și evaluarea corectă. Atunci când decizi să lucrezi cu o agenție imobiliară, aceste responsabilități sunt preluate de către agenți și cu siguranță sunt realizate la un nivel mai înalt, datorită expertizei lor în piața imobiliară. Astfel, poți fi sigur partea de comunicare și promovare a proprietății este făcută conform trendurilor actuale.

Un plus de încredere din partea cumpărătorului!

Pune-te în locul cumpărătorului! Atunci când cauți o locuință vrei să te asiguri că informațiile sunt veridice și că nu există riscul să cazi în capcana samsarilor imobiliari. Pentru acest lucru, cea mai sigură variantă este o parte terță, care îți oferă siguranță și încredere. Din acest  motiv, agențiile imobiliare oferă în primul rând credibilitate oricărui anunț, fie că e vorba de un apartament nou, o garsonieră, o casă sau un imobil într-un complex rezidențial. 

Filtrarea clienților 

Nu uita, de cealaltă parte stă siguranța ta. Cumpărătorii care aleg să achiziționeze un imobil prin intermediul unei agenții imobiliare își asumă responsabilitatea de a efectua plata integral în timpul stabilit, lucru asupra căruia dacă gestionezi singur tranzacția nu ai control.

Decizia este în mâinile tale, dar asigură-te că faci alegerea potrivită! Te invitam la o prima discuție …. Call to action catre agentia Decent