Negocierea chiriei în Brașov

Ai găsit un apartament pe gustul tău în Brașov, dar prețul chiriei este prea mare? Nu abandona ideea de a-l închiria, unii proprietari din Brașov sunt dispuși să negocieze prețul de închiriere al imobilului. Echipa Decent Real Estate ți-a pregătit câteva sfaturi cu privire la negocierea prețurilor de închiriere, dar și de cumpărare a unui imobil în Brașov. 

Documentează-te cu privire la prețurile actuale în piața imobiliară din Brașov și mai exact cu privire la prețurile de închiriere din zona în care este situat apartamentul sau garsoniera. Aceste informații te vor ajuta să-ți faci o idee clară despre nivelul prețurilor și vei putea cere o ofertă reală și cu posibilitatea de a fi acceptată. Compania imobiliară Decent Real Estate îți oferă o piață largă de proprietăți spre închiriere. Consultă site-ul nostru și astfel îți vei da seama mult mai ușor dacă ceea ce îți dorești tu este într-adevăr realizabil. 

Din acest motiv, noi îți recomandăm să pleci la „drum” cu așteptări realiste. 

Contraoferta trebuie să fie una raportată la situația actuală a pieței, dar de sigur, și la posibilitățile tale.

Poate cel mai important aspect în momentul negocierii este respectul. Dă dovadă de diplomație și tratează proprietarul cu respect în momentul negocierii. Nu i te adresa cu superioritate, scopul tău este să creezi o relație cât mai plăcută cu proprietarul imobilului din Brașov în care vei locui. 

Odată câștigat respectul unei persoane, poți spune că i-ai câștigat și încrederea. Acest lucru este foarte important, deoarece cresc șansele ca proprietarul să fie dispus să scadă din preț doar pentru faptul că știe că apartamentul va fi pe mâini bune.

Analizează piața imobiliară din Brașov și gândește-te bine care sunt posibilitățile materiale de care dispui. Echipa Decent Real Estate din Brașov este alături de tine cu oferte imobiliare personalizate. Contactează-ne și discută cu unul din agenții noștri.