Pregătirea unei locuințe din Brașov pentru vânzare

Colaborarea cu o companie imobiliară îți aduce siguranță și în ceea ce privește pregătirea proprietății pentru vizitele potențialilor cumpărători. De ce?

Un agent imobiliar a participat de-a lungul carierei la multe vizionări de case, ceea ce vine la pachet cu o vastă experiență în domeniu. Decent Real Estate este alături de tine cu câteva sfaturi utile de care ar trebui să ții cont atunci când îți dorești să vinzi un imobil și cu care echipa noastră te poate ajuta.  

Tendința fiecărei persoane, în special a unui potențial cumpărător este aceea de a se imagina locuind în acea casă, iar prezența obiectelor personale ale proprietarului actual pot îngreuna acest lucru. Acesta este motivul pentru care noi recomandăm înlăturarea obiectele personale, pentru a crea impresia unui loc simplu și potrivit pentru o nouă familie. Același lucru se aplică și pentru obiectele masive de mobilier care pot îngreuna imaginea vizuală și astfel dau impresia unui spațiu mult mai mic. 

Totodată, curățenia poate fi un factor decisiv în cazul achizițonării unui imobil. Înainte de scoaterea spre vânzare, recomandăm să apelați la o firmă de curățenie care să vă ajute să pregătiți casa pentru vizionări. O casă curată va pune într-o lumină bună aspectul general, şi îi va da o valoare mai mare în faţa viitorilor cumpărători. Chiar dacă crezi că tu știi cel mai bine cum să îți cureți locuința, experiența ne arată că o firmă specializată de curățenie îți poate ușura munca semnificativ.

Fotografiile contează. Chiar dacă nu ești un fotograf profesionist încearcă să faci poze cât mai frumoase și luminoase ale proprietății, pentru ca de cele mai multe ori imaginea atrage mai mult decât caracteristicile genrale ale casei. Cu siguranță un cumpărător nu va fi interesat de locuință dacă nu îi prezinți imagini frumoase care să îțl facă să îți dorească să locuiască acolo. Angajarea unui fotograf profesionist îți poate ușura cu mult munca, iar caliatatea pozelor va fi la cel mai ridicat nivel.  Echipa Decent Real Estate este partenerul potrivit atunci când îți dorești să vinzi sau să achiziționezi un imobil în Brașov. Contactează-ne și noi te vom ajuta cu toate aspectele menționate mai sus!