Pregătirea unei proprietăți din Brașov pentru închiriere

Ai achiziționat un apartament în Brașov, iar acum îți dorești să îl oferi spre închiriere? Nimic mai simplu! Agentia imobiliară Decent Real Estate Brașov ți-a pregătit o listă cu aspectele de care trebuie să ții cont pentru a atrage chiriașii.

  • Predă imobilul într-o stare bună de funcționare

Ce înseamnă asta? Asigură-te că totul este funcțional în apartament, iar în cazul în care există mici probleme rezolvă acele defecțiuni ale locuinței. După ce ai finalizat cu micile reparații noi îți recomandăm să reîmprospătezi locuința cu un strat nou de lavabilă, pentru a schimba aspectul imobilului, dar și pentru o igieniziare ca la carte. 

  • Curățenia

Orice chiriaș își dorește să se poată muta cât mai repede în noua sa locuința, dar cel mai important lucru pe care și-l dorește este să se mute într-un apartament curat și îngrijit. Așadar, asigură-te că înainte de a scoate imobilul spre închiriere te-ai ocupat de toate lucrurile la care te gândești atunci când rostești cuvintele „o casă curată”.

  • Colaborează cu o firma de Property Management din Brașov

Firmele de Property Management sunt partenerii tăi de încredere atunci când îți dorești să oferi spre închiriere un imobil în Brașov. Acestea îți vor ușura cu mult munca, în special dacă deții mai multe apartamente pe care le închiriezi. Astfel, grijile cu privire la pregătirea proprietății pentru închiriere, organizarea și stabilirea vizionărilor, dar și încheierea contractelor vor fi preluate de profesioniști. 

Te gândești la ce firmă din Brașov să apelezi? Decent Real Estate îți oferă servicii și în acest domeniu! Apelează cu încredere la compania Decent Property Management și agenții noștri se vor ocupa de supravegherea imobilului pe durata renovării, dacă este cazul, de efectuarea lucrărilor suplimentare pe care le cer chiriașii, dar și de supervizarea mutării.