Proprietate de vanzare! Este sau NU este acum momentul optim pentru vanzare?

Ai dubii în ceea ce privește perioada în care să vinzi o proprietate?  Agentia imobiliara Decent Real Estate Brașov este aici să te ajute!

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl cunoști înainte de a face primul pas este acela că e nevoie de timp să vinzi o casă, un apartament sau o garsonieră în Brașov. Cumpărătorii de imobile au nevoie de timp pentru a analiza dacă ceea ce oferi tu este ceea ce caută ei. 

Acest timp de gândire a crescut în ultimii ani, din cauza creșterii pieței imobiliare, astfel în medie timpul necesar pentru vânzarea unui apartament în Brașov este de circa 3 luni, iar pentru o casa în Brașov se poate prelungi chiar și la 8 luni. 

Care sunt punctele de interes pentru cumpărător? Prețul rămâne un factor decisiv în luarea deciziei de cumpărare, dar totodată au devenit din ce în ce mai importante facilitățile aflate în apropierea proprietății..

Cea mai favorabilă perioadă pentru vânzarea unei proprietăți este aprilie – iunie. Desigur, această perioadă poate varia de la an la an, în funcție de schimbările din piață, dar și în funcție de localitatea în care se află apartamentul sau casa pe care intenționezi să o vinzi. 

Nu uita, prețul apartamentului sau al casei poate influența timpul necesar pentru găsirea unui cumpărător. Dacă îți dorești să vinzi proprietatea mai repede, poți scădea prețul treptat în funcție de cerințele pieței. 

Pentru mai multe detalii și sfaturi de specialitate contactează-ne