Topul celor mai bine cotate cartiere din Brașov

Te muți sau ești în căutarea unei noi locuințe în Brașov? Echipa Decent Real Estate ți-a pregătit o listă cu topul celor mai căutate cartiere din orașul Brașov.

Tractorul, Brașov

Cartierul Tractorul este prima opțiune pe care o aleg majoritatea brașovenilor sau celor care îți doresc să achiziționeze un imobil nou în Brașov. Acest cartier este solicitat pentru construcțiile noi, mai exact complexele rezidențiale. Majoritatea ansamblurilor rezidențiale sunt construite vizavi de fostele platforme industriale „Tractorul”. Un alt motiv pentru care acest cartier din Brașov este poziționarea bună, în apropierea celui mai mare mall din Transilvania, Coresi.

Pentru a vedea care sunt prețurile pentru apartamentelor din acest cartier te invităm să intri pe site-ul nostru.

Stupini, Brașov

Acest cartier este situat la periferia orașului Brașov și este căutat în special pentru apartamentele noi, amplasate în special în vile cu regim mic de înălțime. Astfel, cei care optează pentru această zonă a Brașovului se pot bucura de multă verdeață și liniște, datorită faptului că este ferită de aglomerație. Pe lângă aceste aspecte, un plus îl constituie și infrastructura rutieră, transportul în comun nefiind o problemă.

Intră pe site-ul nostru pentru a vedea care sunt prețurile apartamentelor din acest cartier.

Astra, Brașov

Cartierul Astra din Brașov este poziționat la intrarea dinspre București, de altfel, cea mai importantă intrare în oraș. Acest cartier se remarcă prin complexele rezidențiale grandioase, cu până la 11 etaje, care promit confort, servicii și facilități integrate.

Ești în căutarea unei locuințe? Urmărește ofertele imobiliare din Brașov disponibile pe site-ul companiei Decent Real Estate și alege zona și apartamentul potrivite pentru tine!