Trenduri de amenajare a dormitorului în ton cu toamna

Toamna a sosit așa că echipa Decent Real Estate din Brașov îți aduce câteva idei de decorare pe care le poți aplica pentru dormitorul din locuința ta din Brașov.

Amenajează-ți apartamentul din Brașov în ton cu atmosfera orașului și optează pentru următoarele stiluri:

Preferi un dormitor luminos și amenajat cât mai simplu? Decent Real Estate îți recomandă să renovezi dormitorul din locuința ta din Brașov în stilul Scandinav. Chiar dacă culorile predominante sunt cele naturale, deschise, precum nuanțele de alb, roz pudră și gri prăfuit, petele de culoare sunt binevenite oricând. Folosește accente de albastru, verde, auriu sau vișiniu pentru lenjeria de pat, draperii și restul țesăturilor din încăpere.

Un alt stil care ne trimite instant cu gândul la un spațiu cald și primitor este stilul rustic. Cu siguranță imaginea unui astfel de dormitor te va trimite într-o lume de basm cu tente tradiționale. Aceste accente tradiționale pot fi sau nu incluse în decorare, în funcție de dorința ta. Un stil tot mai des abordat este stilul rustic modern, care îmbină ideea unui spațiu familial cu cea a unui spațiu creativ cu design modern. Pentru o astfel de amenajare, echipa noastră îți recomandă să mergi pe mobilier realizat din lemn natural, împletituri cât mai interesante și obiecte de decor inspirate din natură.

Ultimul, și cu siguranță cel mai colorat este stilul boho-chic. Și aici lemnul și materialele naturale sunt prezente, dar cu siguranță nu trebuie să te mai limitezi la număr. Cu cât mai multe cu atât mai bine! Un fotoliu colorat plasat lângă un hamac sau leagăn din plasă agățat de tavan este poate cea mai reprezentativă imagine. De asemenea, de multe ori cei care preferă stilul boho-chic optează pentru un pat cu baldachin plin cu perne colorate. Un aspect importanta sunt și plantele! Optează pentru ghivece masive cu plante mari, verzi.

Când ai o varietate atât de mare de nuanțe și stiluri, este păcat să nu le încerci și în locuință ta din Brașov!

Decent Real Estate îți pune la dispoziție informații actuale cu privire la modul în care să-ți amenajezi locuința, iar în cazul în care tocmai ești în căutarea unui apartament sau unei case, noi suntem cei care te putem ajuta. Contactează-ne!